Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα μπροστά!!!

Ο Ελληνικός Λαός μίλησε και έδωσε το μήνυμά του στους αλαζόνες και ανίκανους πολιτικούς. Από το "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ ως το το σείσιμο του δείκτη της χειρός του Βενιζέλου που τόσο καιρό υπομείναμε παρά τη θέλησή μας. Οι συνυπογράψαντες την καταδίκη της χώρας μας τιμωρήθηκαν δεόντως. Τώρα αυτό που πρέπει να ακολουθήσει είναι αφού καθαρίσει το τοπίο από όλους αυτούς, να κυβερνηθεί η χώρα σωστά και να προχωρήσει στην ανάπτυξη και στην πρόοδο.

Μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει, γιατί διαθέτει τα μυαλά που οι κυβερνώντες μέχρι σήμερα τα άφηναν με ευκολία να εκπατρίζονται και να προσφέρουν σε άλλους τα φώτα τους. Μπροστά λοιπόν, με άξιους ανθρώπους στην ηγεσία, χωρίς πελατειακές σχέσεις και ρουσφέτια που θα υποστηρίξουν τον πρωτογενή τομέα της χώρας, θα προωθήσουν τις νέες τεχνολογίες ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα ως μια χώρα παραγωγής γνώσης και καινοτομίας (τεχνολογικής και μη τεχνολογικής) καθώς και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τα σαθρά επιχειρήματα των δεινόσαυρων της πολιτικής ότι χωρίς αυτούς χανόμαστε είναι αβάσιμα λόγια εκφοβισμού..

Ο Βενιζέλος με κάθε τρόπο προσπαθεί και επιμένει μετά τη συντριπτική ήττα του κόμματός του να μπει στο παιχνίδι θέτοντας δήθεν στόχους εμφανιζόμενος ως σωτήρας που θα συμβάλει ώστε η χώρα να μη μείνει ακυβέρνητη. Δεν το παίρνουν απόφαση ότι ο λαός τους απέρριψε και δεν τους εμπιστεύεται πια;;; Ας το πάρουν λοιπόν όλοι αυτοί απόφαση που υπέγραφαν ελαφρά τη καρδία τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις υποτέλειας ότι η χώρα θα κυβερνηθεί από αυτούς που επέλεξε ο λαός και όχι από αυτούς που τον πρόδωσαν και τον εξαθλίωσαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: